Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MINERÁLY BRNO
18.-19.11. 2023

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin

10 informací, které se před návštěvou Minerálů Brno hodí vědět

 

Nakoupit originální vánoční dárky a zhlédnout výstavu jihomoravských pegmatitů budou moct zájemci 17. a 18. listopadu na výstavě Minerály Brno. Ještě před cestou do pavilonu B se však vyplatí prostudovat si základní informace, které se mohou hodit.


1. Otevírací doba

39. ročník Mezinárodní prodejní výstavy minerálů, fosilií, šperků a přírodnin Minerály Brno začíná v sobotu i v neděli v devět hodin ráno. První den se zavírá v osmnáct hodin, v neděli o hodinu a půl dříve, tedy už v 16.30.

2. Parkování

Kdo se vydá autem, může zaparkovat před hlavní bránou výstaviště, a to za 150 korun na den. Vůz je možné nechat také v Expoparkingu, který se nachází naproti pavilonu E. Cena za hodinu parkování je dvacet korun.

3. Vstupné

Základní lístek stojí sto korun a je možné ho koupit nejen na pokladně, ale také on-line. Na zlevněné vstupné za padesát korun mají nárok děti ve věku šest až patnáct let, studenti, kteří předloží platný průkaz (například ISIC), držitelé průkazu ZTP a ZTP/P a důchodci nad 65 let. Děti do šesti let mají vstup zdarma.

4. Vstupní brány

Na výstavu je možné se dostat přes hlavní vstup a přes pavilon E. Jiné vchody do areálu nebudou otevřené.

5. Bankomat

Ačkoliv někteří prodejci akceptují platební karty, u většiny se dá platit pouze v hotovosti. Kdo nebude mít dostatek peněz, může si je vybrat v bankomatu ČSOB, který se nachází u vstupu do pavilonu E ještě před turnikety. Návštěvníci by proto při opuštění areálu měli informovat obsluhu turniketů o tom, že si jdou jen vybrat a hodlají se na výstavu vrátit.

6. Seznam a mapa vystavovatelů

Pro snadnější orientaci v pavilonu slouží mapa vystavovatelů, která je k dispozici jak na webu, tak v mobilní aplikaci pro telefony s operačním systémem Android a iOS.

7. Souběžně se konající akce

Spolu s Minerály Brno se v pavilonu A koná festival Prototyp, v pavilonu C výstava Titanic a v pavilonu H výstava Alfons Mucha: Dva světy. Lístek na Minerály Brno neumožňuje vstup ani na jednu z těchto akcí. Při předložení vstupenky na pokladně pavilonu H však mají lidé nárok na lístek na výstavu Alfons Mucha: Dva světy za zvýhodněnou cenu 200 Kč. Slevu 20 % ze vstupného dostanou také ti, kteří ukážou lístek na Minerály Brno na pokladně zábavního parku VIDA!

8. Občerstvení

Pro návštěvníky výstavy je připravená restaurace na galerii pavilonu, ve které se podává několik druhů teplých jídel. Menší hlad pak zažene kavárna v přízemí pavilonu.

9. Šatny

Pro pohodlnější nakupování je možné odložit si bundy a kabáty v bezplatných šatnách, které se nacházejí u obou vchodů do pavilonu B.

10. Charge boxy

O vybité telefony se postarají charge boxy, který se nachází u stánku Registrace vystavovatelů. Boxy mají připojení na nejběžnější dobíjecí konektory. Mobily jsou bezpečně zamknuté v oddělených schránkách, takže není problém je odložit a mezitím zajít třeba na oběd.

Další informace o výstavě se nacházejí také na Facebooku.

Datum: 15.11.2018 9:49:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště