Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MINERÁLY BRNO
18.-19.11. 2023

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin

Výstava Minerály Brno je přesunuta

 

Vzhledem ke stávajícímu zákazu konání hromadných akcí včetně pořádání veletrhů a celkově mimořádné nejisté „vis maior“ situaci se vedení společnosti Veletrhy Brno rozhodlo přesunout výstavu Minerály Brno do náhradního termínu 27.– 28. června 2020. Dle aktuální situace a nařízení vlády vydá společnost Veletrhy Brno definitivní rozhodnutí o konání výstavy nejpozději 31. 5. 2020.

Červnový termín bude opět doprovázen mezinárodní soutěží vín a veřejnou ochutnávkou oceněných vín GRAND PRIX VINEX 2020. Obě akce proběhnou tradičně v pavilonu B.
Všem přihlášeným vystavovatelům i případnými dalším zájemcům bude do 30. 4. 2020 zaslán dotazník, zda mají o účast v novém termínu zájem.

Veletrhy Brno se snaží přistupovat v rozhodování maximálně odpovědně ke všem zúčastněným vystavovatelům, návštěvníkům a partnerům veletrhů. Cílem opatření je eliminace ekonomických rizik, tj. vznikajících nákladů na straně pořadatele a vystavovatelů, rizika zrušení akce těsně před plánovaným termínem, reputačního rizika pro veletrh a v první řadě zdravotního rizika pro účastníky.

Společnost Veletrhy Brno děkuje za pochopení a věří, že se společně podaří připravit oblíbenou mineralogickou výstavu v náhradním termínu.

Datum: 17.4.2020 13:40:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště