Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MINERÁLY BRNO
18.-19.11. 2023

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin

Minerály Brno - dvě stovky přihlášených vystavovatelů


Již 33. ročník výstavy Minerály Brno začne za necelý měsíc - o víkendu 14. a 15. listopadu 2015 na brněnském výstavišti v pavilonu B. Aktuálně je přihlášeno více něž 200 vystavovatelů většinou z České republiky, dále ze Slovenska, Maďarska, Německa, Rakouska, Polska, Indie, Itálie, Litvy, Ruska a USA. Na výstavě budou k vidění a koupi šperky a autorské šperky, opracované kameny, sběratelské kameny, fosilie, přírodniny, dekorační předměty a bytové doplňky z drahých kamenů a minerálů, odborná literatura nebo mineralogické a geologické vybavení.
Jako doprovodný program oživí pavilon výstava mineralogické zajímavosti bývalých Sovětských zemí, která bude čítat na 900 kamenů, a výstava autorských šperků Lady Vosejpkové.

Na stáncích vystavovatelů se můžete těšit na sběratelské minerály z českých i světových lokalit, drahé kameny a šperky z Peru, broušené drahé kameny, geoobrazy, vltavíny a šperky z vltavínů a českých granátů, šperkové kameny z USA – tyrkysy z Arizony a Nevady, wonder stone, indian paint stone či dendritické acháty z Oregonu. Z autorských šperků budou zastoupeny cínové šperky s drahými kameny a minerály, šperky z chirurgické oceli, originální šperky s drahými kameny ve staromědi či šperky zhotovované různými šperkařskými technikami - např. tiffany.

Minerály květen 2015 Minerály květen 2015
Minerály květen 2015 Minerály květen 2015
Minerály květen 2015 Minerály květen 2015

 

Datum: 21.10.2015 13:34:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště