Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

MINERÁLY BRNO
18.-19.11. 2023

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin

5 prodejců šperků, od nichž na Minerálech Brno s prázdnou neodejdete

Vhodně zvolený šperk dokáže krásně rozzářit i obyčejný outfit. Jenže sehnat originální kousek bývá v módních řetězcích problém. Pokud si také v obchodech nemůžete vybrat, zajděte 20. a 21. května na Minerály Brno, kde originální doplňky nabídnou desítky prodejců. Vybrali jsme pro vás pět z nich, abyste věděli, na co se můžete těšit.

ŠPERKSTYL

Miloš Ferdus patří mezi dlouholeté vystavovatele. I nyní vás potěší dámskými i pánskými náhrdelníky, náušnicemi, přívěsky, řetízky nebo náramky. A pokud si chcete své šperky z minerálů vytvořit sami, můžete si vybrat z kamenů určených k jejich výrobě.


Jitka Freyová

Tajemství symbolů z Egypta, orientu či říše magie. To jsou oblíbená témata ve tvorbě Jitky Freyové. Šperky vyrábí jak klasickým ketlováním, tak i pomocí drátování – takzvanou technikou wire-wrapping. Svými výrobky chce dělat radost ostatním – tak se za ní stavte, třeba zvedne náladu i vám.


Vltaviny.eu

Milovníky zelené barvy určitě osloví šperky z vltavínů. Tedy tajemných kamenů starých přibližně 14,7 milionů let, ke kterým se váže i lidová tradice z jižních Čech. Tam totiž musel mladý ženich dát tento kámen nastávající nevěstě jako důkaz svých hlubokých citů. Pokud tedy chcete vyjádřit lásku, není nic lepšího než darovat šperk z vltavínu od společnosti Vltaviny.eu.


Oskar Krajíček

Přes 10 tisíc kilometrů dlouhou cestu urazily šperky, které na výstavišti nabídne Oskar Krajíček. Ten dováží své zboží z jihoamerického státu Peru. Kromě originálních doplňků z této daleké destinace dělá i šperky na zakázku. A pokud by se s vaším doplňkem něco stalo, rád vám ho opraví. Přijďte za ním a určitě se domluvíte.


Vladstraschna

Šperky šité z rokjalu – takzvanou technikou beadweavingu, ocelových chirurgických drátů nebo doplňky cínované vyrábí pod značkou Vladstraschna Vladimíra Neuvirtová. Tvorbu šperků považuje za svou závislost, které se nehodlá zbavit. Své zboží dělá s nadšením, láskou a poctivostí. Přesvědčí vás o tom sama u svého stánku.


Doufáme, že vás nabídka našich vystavovatelů zaujala. Pokud byste chtěli načerpat další inspiraci, přečtěte si naše předchozí tipy na zajímavé prodejce. A sledujte nás také na Facebooku, ať vám neuniknou žádné novinky.

Datum: 12.4.2017 10:15:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště